Oblikovano, reciklirano in narejeno v Sloveniji.
Podpiramo lokalno delovno silo.

 

NAČINI PLAČILA

- z gotovino (Pošta Slovenije in GLS) ali kartico (GLS) ob prevzemu pošiljke
- z nakazilom na račun upravitelja TRICIKEL (po predračunu)
- Paypal - varno plačevanje s kreditnimi karticami in drugimi plačilnimi sredstvi


DOSTAVA

1. Pošta Slovenije d.o.o., kjer je strošek dostave 3,60 eur z ddv in je enoten za celotno Slovenijo. Dodatno v primeru plačila odkupnine po povzetju Pošta Slovenije zaračuna vplačilo obrazca UPN oz. stroške nakazila v višini 1,07% vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,05€. Ta strošek ni zajet v vrednost naročila in/ali strošku dostave.
2. GLS d.o.o., kjer je strošek dostave enoten za celotno Slovenijo in znaša 3,70 eur z ddv, ta strošek je končen strošek. Ta način dostave priporočamo v kolikor imate možnost prevzeti paket dopoldan oz. vam ustreza prevzem paketa v GLS Paketnih trgovinah (ParcelShop enotah) ali GLS Paketomatih. Lokacijo GLS Paketnih trgovin in GLS Paketomatov si lahko ogledate na naslednji povezavi : https://gls-group.eu/SI/sl/gls-iskanje-parcelshop. Pogosta vprašanja in odgovori glede dostave z GLS pa so na voljo na naslednji povezavi : https://gls-group.eu/SI/sl/pogosta-vprasanja-prejemniki.


VAROVANJE PODATKOV

Lastnik spletnega mesta zagotavlja varovanje osebnih podatkov, kateri bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku naročila (v primeru, da obiskovalec v spletni trgovini opravi nakup) ter pošiljanje reklamnega gradiva. Lastnik jamči, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi.
V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do stika s potrošnikom prek sredstev komunikacij na daljavo.